Ana Sayfa
Göç, Diaspora ve Avrupa Öğrenci Kongresi
Göç, Diaspora ve Avrupa Öğrenci Kongresi

Göç, Diaspora ve Avrupa Öğrenci Kongresi

BİLDİRİ ÇAĞRISI

9-10 MAYIS 2023 SAKARYA, TÜRKİYE

Diaspora Araştırmaları Merkezi, Avrupa Birliği Araştırma ve Dökümantasyon Merkezi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü paydaşlığında düzenlenen “Göç, Diaspora ve Avrupa Öğrenci Kongresi” 9-10 Mayıs 2023 tarihlerinde Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Kongrenin amacı belirlenen alanlarda çalışan ve ilgi duyan genç araştırmacıların araştırma sonuçlarını paylaşabileceği, kongre temalarında çalışan akademisyenlerle tanışarak deneyimlerinden yararlanabileceği ve bu sayede akademik gelişimlerini destekleyebilecekleri bir ortam yaratmaktır. Kongre doktora, yüksek lisans ve lisans (3. ve 4. sınıf öğrencileri) öğrencilerinin katılımına açıktır. Kongre dili Türkçe ve İngilizcedir.

BAŞVURU VE ÖZET

Katılımcıların ilan edilen son tarihe kadar özet metinlerini diam@sakarya.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Gönderilen bildiriler kör hakem değerlendirme sürecinden geçirilerek kongreye kabul edilecektir. Kongreye gönderilen çalışmaların daha önce herhangi bir yerde yayımlanmamış olması gerekmektedir. Özet metinlerin 250-300 kelime aralığında, Türkçe veya İngilizce dillerinde olması beklenmektedir. Tam metin için yazım kurallarına Göç ve Siyaset Dergi sayfasından ulaşabilirsiniz.

YAYIN İMKANLARI

Özet metinleriniz e-ISBN’li kongre kitabında yayınlanacaktır.

Dileyen katılımcılar tam metinlerini DİAM bünyesinde faaliyet gösteren Göç ve Siyaset Dergisi’nde yayınlanmak üzere gönderebilirler. Derginin hakemlik süreci sonucunda kabul edilen metinler derginin bir sonraki sayısında yayınlanacaktır.

KONGRE KATILIM BEDELİ

Kongrede katılımcıların bir bildiri sunma hakları vardır.

Lisans Öğrencisi: 100 TL

Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencisi: 200 TL

Kabul edilen bildiri sahiplerine banka bilgileri e-posta yoluyla iletilecektir.

KONGRE YERİ VE İLETİŞİM

Adres: Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi Serdivan/Sakarya

Tel: 0264 295 39 50

E mail: diam@sakarya.edu.tr

Dosyalar